hits

Det er faktisk bra nok å være deg selv

Jeg prøver noe nytt for tiden. Jeg prøver å endre vaner. Jeg prøver å bryte de uvanene jeg har hatt i mange år nå. Vaner som har vært som et tungt teppe på skuldrene mine. Vaner som fra en dag til en annen har fått meg i dårlig humør. Vaner som har gitt meg følelsen av at jeg burde vært bedre, flinkere og flottere. 

Jeg prøver å endre de vanene jeg har til å sammenligne meg selv med andre.Vanene jeg har til å fortelle meg selv jeg ikke er bra nok. 

Man kan vel ganske enkelt si at jeg er lei av disse vanene som egentlig skulle vært kalt uvaner istedet. Jeg har brukt alt for mye tid på å tenke negativt om meg selv, og ikke på de positive sidene jeg har. Livet er virkelig så mye mer en vekt og størrelse. Som person er man mer en bare vekt og størrelse. 

Det er faktisk bra nok å være den du er, uansett hvordan du ser ut, så er det så mye viktigere hvem man er på innsiden og ikke på utsiden. Så nå prøver jeg noe nytt, nemlig å slutte med å fokusere på den vekta, men heller fokusere på en sunnere livsstil som er bra for helsen min (både for kropp og sjel). 

Det er faktisk bra nok å være seg selv.

 

 
 
 


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

legg meg til som venn

her kan du skrive hva du vil


Kontakt


din epost adresse


KategorierArkiv
gratisdesign av Tonjemt