Det er faktisk bra nok å være deg selv

10.11.2017
20:26

Jeg prøver noe nytt for tiden. Jeg prøver å endre vaner. Jeg prøver å bryte de uvanene jeg har hatt i mange år nå. Vaner som har vært som et tungt teppe på skuldrene mine. Vaner som fra en dag til en annen har fått meg i dårlig humør. Vaner som har gitt meg følelsen av at jeg burde vært bedre, flinkere og flottere. 

Jeg prøver å endre de vanene jeg har til å sammenligne meg selv med andre.Vanene jeg har til å fortelle meg selv jeg ikke er bra nok. 

Man kan vel ganske enkelt si at jeg er lei av disse vanene som egentlig skulle vært kalt uvaner istedet. Jeg har brukt alt for mye tid på å tenke negativt om meg selv, og ikke på de positive sidene jeg har. Livet er virkelig så mye mer en vekt og størrelse. Som person er man mer en bare vekt og størrelse. 

Det er faktisk bra nok å være den du er, uansett hvordan du ser ut, så er det så mye viktigere hvem man er på innsiden og ikke på utsiden. Så nå prøver jeg noe nytt, nemlig å slutte med å fokusere på den vekta, men heller fokusere på en sunnere livsstil som er bra for helsen min (både for kropp og sjel). 

Det er faktisk bra nok å være seg selv.

 

 
 
 


 

Om meg!

11.11.2014
22:25

Hei alle søte der ute!

Jeg er en jente på 22 år som bor i Spania men egentlig er jeg født å oppvokst i nord mellom isbjørner og pingviner.

Jeg har tenkt lenge på om jeg skal begynne å blogge. Men nå har jeg endelig tatt motet til meg og skriver nå mitt første innlegg! Mest for min egen del men også for å dele mine erfaringer med andre.
Med denne bloggen ønsker jeg å vise en litt annen type livsstilsblogg, med å dele kunnskap og erfaringer både når det gjelder trening og kosthold hvor jeg streber etter å finne min vei til en livstil som passer meg.
Det er desverre alt for mye fokus på utsende, kropp, slanking og "sunnhet"  i dagens samfunn. Jeg er selv et "offer" for dette men prøver å finne min vei til en hverdag hvor jeg er fornøyd med den jeg er, uten for mye overtrenking og analysering om hvordan jeg burde være i forhold til andre.

Håper dere liker bloggen min og ønsker å følge meg videre!

#trening #livsstil #kosthold

- Meav :D

MEAV

MEAV 25, Tromsø
Jente på 23 som har interesse for trening og kosthold. For tiden bor jeg i Bulgaria og studerer medisin, noe jeg trives veldig med. Jeg ønsker å vise til en litt annet type treningsblogg, og forhåpentligvis gi andre mer kunnskap og inspirasjon.

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Siste innlegg

Siste kommentarer

Widgets

Design

hits